Besøger du stadioner? Sørg for at se Lunde Stadion

“Lunde Ball Club – En gribende historie om en skandinavisk klub, der er rejst fra asken og gør, hvad ingen anden klub har gjort før.

Lunde Stadion er et fodboldstadion i Lund, Sverige, beliggende på Malmskillnadsvägen 4. Det åbnede den 16. februar 1967. Stadionet rummer 24.510 mennesker.

Det svenske fodboldlandshold har deltaget i internationale kampe i Lundshallen siden 1924. I 1937 vandt landsholdet bronzemedaljen ved EM, der blev afholdt i Sverige, og målmand Carl Berg debuterede for Sverige, da han var en del af deres all-time thrid XI det år (“).”

Denne artikel giver dig nogle oplysninger om Lunde Ball Club. Klubben, såvel som stadion, blev grundlagt i 1862 og ligger i Lund, Sverige. Det er også kendt som det ældste feltfodboldhold i Sverige og har vundet flere nationale mesterskaber gennem sin historie.

Kortet over Lunde Stadion viser placeringen af dens vigtigste bevoksninger og blå-tarp overdækkede områder, der kan findes under dem. Du kan finde et detaljeret kort på LFC (Lunde Fotboll Club) websted: https://www.liverpoolfc.com/stadium-map/?stadium=lunde/karta#s=0

Lunde Stadion er et multi-purpose stadion i Lund, Sverige. Det blev bygget i 1921 og rummer 27.000 mennesker. I begyndelsen af det 21. århundrede blev stadion renoveret, og det har nu en kapacitet på over 35.000 mennesker. Det svenske fodboldlandshold spiller jævnligt kampe der.

Navnet Lunde kommer fra sit sted nær søen Långärde, som også giver sit navn til en af Sveriges største byer.

Lunde Stadion for rigtige sportsfans

Lunde bliver hjemsted for fodboldklubben “Lunde” i 2019. Stadionet udvikles af et konsortium af lokale virksomheder, alumner og tilhængere. Det forventes at blive afsluttet i tide til sæsonstart næste år.Dette websted indeholder oplysninger om alle aspekter af det nye stadion, der skal bygges til fodboldklub “Lunde”, ellers kendt som Lønstadiumen. Firmaet bag dette projekt er Rovsing Holding A/S (Rovsing), der beskæftiger over 50 medarbejdere på sit fabrik i Atleje (Thisted Kommune).

Stadionet er kendt som et af de største og mest interessante sportssteder i Nordsverige. Stadionet har en kapacitet på 35.832 og blev åbnet i 1991 og bruges af forskellige sportsklubber og begivenheder. Stadionet var oprindeligt designet til fodbold, men har også været brugt til forskellige andre sportsgrene.

Bygningen blev designet ved hjælp af et modulært system, der ligner CAD3D, men ved hjælp af et kunstigt intelligensværktøj kaldet “Lunde”. Systemet kan genkende folks bevægelser i mængden, især når de bevæger sig mod marken eller væk fra den. Når en person går mod den ene side, vil Lunde genkende personen som en fan, der ønsker at se fodbold og vil placere ham/hende i overensstemmelse hermed på den side. Når en ventilator går tilbage til sit sæde, vil han/hun blive identificeret som

Der er flere grunde til, at Lunde Stadion er sådan en favorit blandt rigtige sportsfans.

Stadionet har plads til 3000 mennesker og den unikke atmosfære skabt af fansene gør dette stadion til en vigtig destination for mange besøgende. Det er også et af Norges mest besøgte stadioner med hensyn til billetsalg, mens det har mindre end 800 sæsonkort tilgængelige.

Selve stadion blev bygget i 1914 af Gustav Lunde, der kun havde ideen om at bygge en fodboldbane i forbindelse med det norske fodboldforbund. Webstedet blev oprindeligt brugt som træningsplads for Lillestrøm SK -holdet, men blev til sidst købt af klubben i 1996 for en pris på 5 millioner kroner (90 millioner euro på det tidspunkt). Stadionet har været vært for internationale fodboldkampe mellem Norges landshold ved flere lejligheder, herunder FIFA World 2002

Related Post